ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η οικογένεια Λεμοντζόγλου δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του μετάλλου από το 1943, όταν ο δεκαπεντάχρονος τότε Αλέξανδρος πήρε στα χέρια του τα ηνία της οικογένειας του μετά τον χαμό του πατέρα του στην κατοχή. Αρχικά δούλεψε και μαθήτευσε ως βοηθός τορναδόρου και το 1955 άνοιξε το πρώτο του εργαστήρι στην οδό Βοσπόρου, στη Νέα Σμύρνη όπου ξεκίνησε να κατασκευάζει εξαρτήματα από ορείχαλκο και χυτά αλουμινίου.  Το 1968 μετέφερε το εργαστήρι του σε ιδιόκτητο κτίριο στον Βοτανικό, στην οδό Αμφιπόλεως. Το 1980, ο γιος του Βασίλης ξεκινάει δυναμικά στο πλευρό του πατέρα του, δίνοντας νέο αέρα στην οικογενειακή επιχείρηση. Η πολύχρονη εμπειρία του πατέρα Αλέξανδρου συνδυάστηκε με την επιστημονική γνώση του υιού του Βασίλη, που αποφοίτησε  ως μηχανολόγος μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1986. Έκτοτε, η οικογένεια Λεμοντζόγλου δραστηριοποιείται ενεργά στην κατασκευή παντός είδους μεταλλικών εξαρτημάτων από σίδηρο και ορείχαλκο με χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων σε τόρνους CNC (Computer Numerical Control) και την εμπορία εξαρτημάτων αεροφρένων παντός είδους οχημάτων και συστημάτων υψηλής και χαμηλής πιέσεως.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Βασίλειος Α. Λεμοντζόγλου αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός από το Κ.Α.Τ.Ε.Ε Πειραιώς το 1982 με αριστείο και στη συνέχεια πήρε υποτροφία για την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε ως διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός το 1986.  Από το 1980 εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του Αλέξανδρο Λεμοντζόγλου στην οικογενειακή επιχείρηση, όπου εκτός από την κατασκευή υδραυλικών εξαρτημάτων για φρένα, δραστηριοποιήθηκε στην εμπορία ρακόρ και σωλήνων υψηλής και χαμηλής πιέσεως και συστημάτων αερόφρενων παντός είδους οχήματος.  Ως Μηχανολόγος Μηχανικός, αναλαμβάνει την ασφάλεια και υγιεινή σε χώρους εργασίας, ως επί το πλείστον συνεργείων, ως τεχνικός ασφαλείας. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος Επιθεωρητής Καλής Λειτουργίας συστημάτων πέδησης ABS των εταιριών WABCO, KNORR και HALDEX ενώ η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι πάντα στην υπηρεσία των συνεργείων και τεχνητών φρένων παντός είδους οχημάτων.

Ο Αλέξανδρος Β. Λεμοντζόγλου, είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ., τμήματος Χημικών Μηχανικών και μιλάει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά). Συνεχιστής τρίτης γενιάς της οικογενειακής παράδοσης προσφέρει την τεχνογνωσία της εποχής του στην μακρόχρονη  εμπειρία της οικογενειακής  επιχείρησης. 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Αποστολή μας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, μέσω της άμεσης εξυπηρέτησης και υποστήριξής τους, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες τους.  

Το όραμα μας είναι επεκτείνουμε το δίκτυο πελατών και προμηθευτών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προωθώντας την εγχώρια παραγωγή εξαρτημάτων υψηλής και χαμηλής πιέσεως αέρος και λαδιού.  Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που περνάει η χώρα, προσδοκούμε τη στήριξη των πελατών μας για να μπορέσουμε από κοινού να καταστήσουμε την ελληνική αγορά ελκυστική, στηριζόμενοι στην παραγωγή για να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Λεμοντζόγλου Βασίλειος Α.

ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 3, 11855 - Γκάζι

Τηλέφωνο: 2103457405

Κινητό: 6936112949 , 6944428543

Fax: 2103473829

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.